La primera edició del FOAM acull gairebé unes 600 persones aquest cap de setmana a Montornès

El festival d’oci alternatiu va tenir una gran presència de gent ininterrompuda des del dissabte a les 10 fins diumenge a les 20 h

Cultura

La primera edició del FOAM recull gairebé unes 600 persones aquest cap de setmana a Montornès
La primera edició del FOAM recull gairebé unes 600 persones aquest cap de setmana a Montornès | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la carpa polivalent el Sorralet la primera edició del Festival d’oci alternatiu de Montornès (FOAM) on gairebé unes 600 persones van passar entre els dos dies. 

Han estat 36 hores sense parar d’activitats, jocs, xerrades, tornejos i tallers d’oci alternatiu. El festival sorgit dels pressupostos participatius del departament de Joventut de l’Ajuntament de Montornès ha estat un èxit.

Una de les activitats amb més presència de públic va ser una xerrada de dos famosos youtubers de videojocs o d’un dels entrenadors d’esgrima i extra de la sèrie Joc de Trons. Però també van tenir molt èxit els diferents tornejos de jocs com el FIFA 19 que es van dur a terme o de jocs de taula com el Catan.

Cristian Claramunt, un dels organitzadors del FOAM valorava molt positivament l’afluència de públic que va tenir el festival, “s’ha acostat molt a les nostres expectatives”, també ho considerava una important fita, ja que ha aconseguit aplegar les diferents ofertes participatives que van sorgir dels pressupostos. “Volem que l’oci alternatiu arribi cada cop a més gent i que tothom pugui gaudir-ho” remarcava.

Edicions locals