Contigo arrenca a Canovelles la precampanya de les eleccions europees

La formació reclama més fons europeus per a infraestructures a Catalunya

Política

Contigo arrenca a Canovelles la precampanya de les eleccions europees
Contigo arrenca a Canovelles la precampanya de les eleccions europees

Contigo va arrencar la precampanya de les eleccions europees del 26-M el cap de setmana a Canovelles amb la presència del seu cap de llista Domingo Rojo. A l'acte van assistir-hi el candidat a l'alcaldia de Canovelles, José Antonio Navarro; i els caps de llista a Santa Eulàlia de Ronçana, Montserrat Rierol; Vallgorguina, Teobaldo Agenjo; i les Franqueses del Vallès, Margarita Pacheco Tena.

Contigo va posar l'accent a Canovelles en la importància d'aconseguir els pròxims cinc anys "més fons estructurals per a les grans infraestructures que necessita Catalunya, per a finalitzar el Corredor Mediterrani o per a fer créixer el port de Barcelona, per invertir en la indústria agroalimentària i aconseguir que la indústria de valor afegit sigui un referent europeu que generi més ocupació i riquesa a comarques com el Vallès Oriental".

La formació aposta per aconseguir "un model d'Europa més social, ètica i solidària que lluiti per eradicar la pobresa dels seus ciutadans i corregir les desigualtats, liderant la defensa universal dels drets humans", i per això defensa una política comuna europea d'immigració i asil.

El cap de llista, Domingo Rojo, també va defensar el paper d'Espanya dins de la UE "per debatre les polítiques i el futur d'Europa, sense plegar-nos a imposicions dels interessos d'alguns Estats membres, hem de passar de l'Europa dels mercaders a l'Europa dels ciutadans".

També va apostar per una Unió Europea forta i unida i va indicar que "la disgregació com a regió econòmica només portarà feblesa i pobresa a uns Estats molt més petits i vulnerables", "per això hem de treballar en polítiques comunes que reafirmin aquesta unió, portant una veu de centre i assenyada al Parlament Europeu que ens representi a tots".

Edicions locals