Roger Torrent a Mollet: 'Tenyirem de groc republicà aquest país'

El president del Parlament va donar suport a la candidatura d'Ara Mollet ERC-MES de cara a les eleccions municipals del 26 de maig

Política

Roger Torrent a Mollet: "Tenyirem de groc republicà aquest país"
Roger Torrent a Mollet: "Tenyirem de groc republicà aquest país" | S.C.

Sergio Carrillo

El president del Parlament, Roger Torrent, va ser dilluns el protagonista de l'acte de campanya que Ara Mollet ERC-MES va organitzar a la plaça Prat de la Riba. Torrent es va mostrar convençut que el 26 de maig "hi haurà un canvi" al consistori molletà, i va assegurar que amb els comicis municipals i europeus "tenyirem de groc republicà aquest país".

El president del Parlament va explicar que "ens estem movent per tot el territori i per tot el país intentant acompanyar aquelles candidatures que faran el canvi republicà als ajuntaments. Aquest esperit republicà és el que entrarà amb força amb aquesta primavera republicana que concretarem a les urnes d'aquí a 15 dies". I va afegir que "això és una taca groga, això és pintar el mapa del país de groc republicà, i això comença a Mollet, però s'escampa al conjunt del territori, al conjunt de les ciutats i dels pobles d'aquest país". Per tot plegat, "avui som a Mollet per donar suport a l'Oriol López i a aquest canvi que es mereix Mollet i els ciutadans i ciutadanes d'aquesta ciutat".

De fet, va afirmar, pel que fa als resultats de les urnes a la ciutat, que "només hi ha dues possibilitats: o la continuïtat del PSC o el canvi d'ERC. La cosa estarà molt renyida entre la continuïtat –el PSC– i aquesta aspiració i aquesta voluntat de transformació i aquesta voluntat de canvi republicà que representa l'Oriol López i els companys i companyes d'ERC".

Torrent també va apuntar que "estic convençut que el que vol la gent és aquest canvi. Després de tants anys amb un determinat govern, el que convé ara és el canvi. Estic convençut que els ciutadans i les ciutadanes d'aquesta ciutat, i així ens ho diuen tots els inputs, volen aquest canvi".

El president va demanar fer la visita a Mollet

D'altra banda, el candidat molletà, Oriol López, va explicar que "el Roger Torrent, la segona autoritat del país, va ser qui va voler venir a veure'ns a Mollet". "Digue'ns el dia que vulguis venir, perquè estem cada dia al carrer", va dir-li López, "i avui ha coincidit que estàvem a Prat de la Riba".

En aquest sentit, Torrent va explicar que intenta "donar suport a totes aquelles candidatures que no només tenen la força per guanyar, sinó sobretot l'impuls republicà, l'impuls de transformar el seu ajuntament, la seva ciutat i el país". I també va asseverar que "és imprescindible que construïm un projecte polític de baix cap a dalt; dels pobles cap al Parlament de Catalunya. I per això és imprescindible que tinguem molts alcaldes i moltes alcaldesses republicans i republicanes que construeixen aquest projecte des de les places, des de les ciutats i des del carrer conjuntament amb els seus veïns".

Pel que fa a la campanya, Oriol López va explicar que estem fent "una campanya molt de carrer i de proximitat amb la gent de Mollet; estem molt als barris i parlem amb moltíssima gent". I va afegir que "tenim sensacions boníssimes: hi ha molta gent a Mollet que el 2015 volia un canvi que no es va produir, i nosaltres els expliquem que aquest canvi es pot produir i que ha de venir d'Ara Mollet ERC-MES".

Per últim, l'alcaldable va exposar que durant aquestes dues setmanes portaran a terme una activitat amb la ciutadania sota el nom de Canviem a Color. El resultat es podrà veure l'últim dia de campanya a la plaça Catalunya i serà un dibuix de Mollet de 8 metres de llarg pintat per la ciutadania. "Creiem que pot quedar molt bonic veure quins són els colors que la gent voldria per Mollet del Vallès", va cloure López.

Edicions locals