El Cor mixt d'Amics de la Unió estrena espectacle a Can Palots

La formació oferirà un concert que gira a l'entorn de temes coneguts de musicals

Cultura

El Cor Mixt Amics de la Unió
El Cor Mixt Amics de la Unió | Jordi Ribó

Canovelles, Granollers

Dissabte (21 h) el Cor Mixt Amics de la Unió estrenarà un nou muntatge al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. Es tracta d’un concert que gira a l’entorn de temes molt coneguts extrets de diverses obres de teatre musical, com cançons d'El mag d'Oz, West Side Story, Mamma Mia i Mar i Cel, entre altres.

Per a l’ocasió el cor ha comptat com sempre amb la direcció musical de David Gómez Comino, però també ha estat treballant la posta en escena amb el dramaturg Galdric Plana, des de fa ja uns mesos. L’acompanyament instrumental correrà a càrrec de Martí Ventura, al piano; Ferran Casanova, al clarinet; Iu Boixader, al contrabaix, i Julián Velázquez, a la bateria.

El Cor Mixt Amics de la Unió va néixer com a cor de pares i mares de l’escola de música i actualment acull persones de diverses procedències i que tenen en comú la voluntat de gaudir plegats del cant en grup. Col·labora habitualment en projectes participatius amb altres cors de la ciutat i també porta a terme un projecte propi cada temporada que, enguany, es concreta en aquest concert titulat Musicals amb el cor.

Edicions locals