L’Advocacia Jove de Granollers s’adhereix a Pimec Joves Empresaris

Les dues entitats duran a terme accions per dinamitzar i donar suport als joves emprenedors de la comarca

Economia

Raquel Bardella, d'Icavor, i Marc López, de Pimec Joves
Raquel Bardella, d'Icavor, i Marc López, de Pimec Joves

El col·lectiu de l'advocacia jove de Granollers, format per 180 professionals del dret, va signar divendres a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Granollers (Icavor) el conveni d'adhesió a la patronal Pimec Joves Empresaris, que agrupa, amb aquesta nova incorporació, més de 300 emprenedors del Vallès Oriental menors de 40 anys, amb vocació empresarial.

Els associats a Pimec Joves Empresaris desenvolupen els seus negocis i activitats amb el suport i assessorament de Pimec, que a més els ofereix la possibilitat de buscar sinergies i espais de trobada per millorar la seva formació i relacions professionals.

El conveni d’adhesió preveu la participació conjunta en totes les activitats organitzades per les dues entitats, com jornades, cursos, seminaris i actes d’interès per els col·lectius que representen, així com l’aprofitament de les sinergies empresarials que es produeixin en aquestes activitats, a més de l'intercanvi de coneixements.

El conveni va ser signat per Raquel Bardella, presidenta del grup de l’Advocacia Jove del Il·lustre col·legi de l’advocacia de Granollers, i Marc López, president de Pimec Joves Vallès Oriental. També van assistir-hi el degà d'Icavor, Josep Medina; el president de Pimec Vallès Oriental, Daniel Boil; i el delegat comarcal, Joan Carles Basi.

Edicions locals