El CF Parets és a un pas de fer història i assolir l'ascens a Primera Catalana

Seria la primera vegada que el club assoleix aquesta categoria

Esports

El CF Parets és a un pas de fer història i assolir l'ascens a Primera Catalana
El CF Parets és a un pas de fer història i assolir l'ascens a Primera Catalana

Nil Artiaga

El CF Parets és a només un partit de fer història, d'aconseguir l'ascens a Primera Catalana per primera vegada; i ho poden fer davant la seva afició.

Per certificar-ho, els homes de David Parra només necessiten un empat en l'última jornada al municipal Josep Seguer, diumenge a les 12 h contra la UD Gramanet –independentment del que faci el Berga–.

El Parets és el líder del grup 4 de Segona Catalana i la primera plaça és l’única que dóna l’ascens directe. Té 64 punts, tres més que el conjunt del Berguedà, que encara té opcions de ser primer si guanya el seu partit –a domicili contra la Sabadallenca– i els paretans perden; ja que el Parets té la diferència de gols general perduda amb el Berga.

És difícil, doncs, que se li escapi l’ascens tan desitjat al conjunt de David Parra. A més, si el Caldes –que també té 61 punts i té el gol average perdut amb els paretans, però guanyat amb el Berga– aconsegueix el triomf en el seu partit, encara que el Parets perdi també pujarà a Primera Catalana. Passi el que passi, la promoció –la segona plaça– ja està assegurada.

"Estem entrenant molt fort. Anirem a totes i ens deixarem la pell", assegura el tècnic del CF Parets. "Estem fent un tram final de temporada molt seriós, estem molt concentrats i amb molta il·lusió", afegeix.

Els paretans vénen de guanyar al camp del Can Parellada per 0 a 2 en la jornada anterior.

Edicions locals