200 nedadors del Vallès Oriental participaran al V Trofeu de l’Ascensió

El torneig agrupa les categories de base: prebenjamí, benjamí i aleví

Esports

Dissabte se celebrarà la cinquena edició del Trofeu de l’Ascensió
Dissabte se celebrarà la cinquena edició del Trofeu de l’Ascensió

Dissabte se celebrarà la cinquena edició del Trofeu de l’Ascensió, que enguany reunirà 200 nedadors de tota la comarca del Vallès Oriental, que formen part dels cinc clubs de natació vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: el Club Natació Granollers, el CN Caldes, el CN Pinetons Cardedeu, el SEK Catalunya La Garriga i el CN Parets.

El torneig agrupa les categories de la natació de base –prebenjamí, benjamí i aleví–, i se celebrarà durant la tarda: des de les 15.20 fins a les 19 h.

Els nedadors optaran a guanyar el títol de millor nedador complert del Vallès Oriental, que s’entregarà per categoria i sexe.

Els participants hauran de nedar tots els estils de natació –lliures, braça, esquena i papallona–; I els que obtinguin les millors marques en la suma dels quatre estils obtindran el guardó.

A les 15.20 h es donarà el tret de sortida a la jornada amb la competició d’escola –nascuts el 2012 i menors–, que està fora de concurs. A les 15.30 serà l’hora dels benjamins –que nedaran una distància de 50 metres– i prebenjamins –25 metres–. I, a les 17, serà el torn dels alevins, que també nedaran 50 metres.

Edicions locals