Dos nous metges residents per l'Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló

En els propers dies, els residents faran els cursos d'acollida al l'EAP escollit

Societat

Dos nous metges residents per l'Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló
Dos nous metges residents per l'Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló | Institut Català de la Salut

Montmeló, Montornès del Vallès

Aquest dimecres ha tingut lloc al CAP Sant Fèlix de Sabadell l'acte d'elecció de centre docent dels 35 residents que han decidit formar-se a la Unitat Docent de l'àrea Metropolitana Nord com a metges i infermeres d'atenció familiar i comunitària. Dues persones d'aquests 35 residents han triat l'Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló. 

Josep Maria Bonet, adjunt a la direcció de la Direcció d’Atenció Primària, i Mar Isnard, responsable de l’Àrea d’Infermeria i Continuïtat Assistencial, els han donat la benvinguda i els han encoratjat a aprofitar els anys de formació que tenen per endavant, únics en la seva vida professional.  

Després de l’elecció i la signatura del contracte, s’han reunit amb els coordinadors docents dels centres d’atenció primària i els tutors dels hospitals de referència per conèixer millor les característiques de cadascun d’ells. 

En els propers dies, els residents faran cursos d’acollida als hospitals de referència, així com també un curs d’iniciació que impartirà la Unitat Docent al CAP de Sant Fèlix a meitats de juny.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.4000.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 63 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

 

Edicions locals