L'Esport Club posa en marxa un projecte de futbol femení

L'objectiu final de l'entitat és tenir equips femenins a totes les categories

Esports

'Des de la base juntes' és el lema amb el qual l'ECG posa en marxa el projecte de futbol femení
'Des de la base juntes' és el lema amb el qual l'ECG posa en marxa el projecte de futbol femení | Esport Club Granollers

L’Esport Club Granollers ha posat en marxa la seva aposta per al futbol femení des del futbol formatiu.

Actualment l’entitat no gaudeix de cap equip femení, perquè fins ara no s’ha fet una aposta decidida en aquest sentit; i des de la directiva actual –que és nova d’enguany– creuen que ha arribat el moment de construir des de la base aquests equips, sota el lema Des de la base juntes. “Nosaltres volem potenciar el futbol femení, el futbol base i el primer equip. Aquests són els tres fronts de cara a la temporada que ve”, explica el vicepresident, Àngel Aguirre.

L’objectiu final de l’entitat és poder comptar a llarg termini amb conjunts femenins a totes les categories, de manera que a partir de la pròxima temporada –la 2019/2020– es posaran en marxa en totes les categories que comprenen el futbol 7: escoleta, prebenjamí, benjamí i aleví.

El club ha obert les inscripcions aquesta setmana per a aquests equips; unes inscripcions dirigides a totes les nenes nascudes entre el 2008 i 2013. “La idea és que aquestes nenes vagin pujant any rere any fins a poder construir un equip sènior amb jugadores de la casa”, assegura Aguirre.

En aquest sentit, tal com expliquen des de l’Esport Club Granollers, es vol “recuperar l’essència d’entitat referent a la comarca del Vallès Oriental pel que fa al futbol base”.

Edicions locals