Les Franqueses celebra diumenge la 33a Cursa de Bellavista

També es disputarà pels carrers i camins del municipi la 5a Marxa de les Franqueses

Esports

Aquest diumenge se celebra la 33a Cursa Bellavista
Aquest diumenge se celebra la 33a Cursa Bellavista | Ajuntament de les Franqueses

El diumenge 16 de juny les Franqueses acull la 33a edició de la Cursa de Bellavista i la 5a Marxa de les Franqueses, ambdues organitzades pel Grup de Fondistes Bellavista.

Tant  la cursa com la marxa –que es pot fer caminant o en marxa nòrdica– ofereixen l’opció d’escollir entre el circuit de 5 o de 10 quilòmetres. La sortida de les dues proves es farà des de la plaça major de Bellavista: a les 8.30 h sortiran els participants de la cursa; i, cinc minuts després, els de la marxa.

L’esdeveniment recorrerà els carrers i camins del barri de Bellavista i rodalia, amb arribada al mateix punt de sortida. La recollida de dorsals tindrà lloc al mateix dia fins a les 8.20 h, també a la plaça Major. Les inscripcions es poden realitzar fins al 13 de juny.

Afectacions al trànsit

Arran de la prova esportiva es restringirà l’estacionament al passeig Andalusia, entre el carrer de la Ronda i el carrer Extremadura. També es restringirà la circulació temporal a l'inici de la cursa al passeig Andalusia i els carrers Canudas, Barcelona, Illes Medes, Provença i Torre Pinós. 

També es prohibeix la circulació a les vies i els camins exteriors de Bellavista: Can Carreró, camí Vell de Cardedeu, Ca l’Ignasi, Cementiri de Marata, carretera de Cànoves, Can Ramon Coix, Can Jep i part final del carrer Girona. També es tallarà l’accés a les vies que circulen fins als camins o carrers per on ha de passar la cursa.

Edicions locals