Tres individus assalten i lliguen els propietaris d'una casa a Llerona

Els Mossos prenen declaració a les víctimes per investigar el cas

Societat

Tres individus assalten i lliguen els propietaris d'una casa a Llerona
Tres individus assalten i lliguen els propietaris d'una casa a Llerona

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra investiga un cas de robatori amb violència produït dimecres en una casa aïllada de Llerona.

El cas es va produir dimecres poc abans de les 13 h, en plena llum del dia, quan, segons fonts coneixedores del cas, tres homes van irrompre a l'interior d'un habitatge de la carretera de Ribes per buscar objectes de valor i perpetrar el robatori.

Es dóna el cas que a la mateixa finca hi ha un establiment de lloguer d'autocaravanes i caravanes, que, segons apunten els primers indicis, és el que podria haver cridat l'atenció dels lladres.

Segons les mateixes fonts, els assaltants van amenaçar i lligar dues persones a l'interior de la casa mentre s'enduien diners i objectes de valor. Més tard, els propietaris de l'immoble, més enllà de l'ensurt, van poder-ne sortir fora de perill.

Els Mossos, per la seva banda, no han donat més detalls del cas fins que no hagi conclòs la presa de declaració als afectats i possibles testimonis –alguns veïns van prendre nota de la marca, el model i la matrícula del vehicle–, dades que seran fonamentals per a la investigació del cas.

Segons la policia, és el primer cas d'aquestes característiques que es produeix al voltant de Granollers en els últims mesos.

Edicions locals