La festa de Corpus tornarà a cobrir la Garriga de flors

La festa va ser declarada el 2015 Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional

Cultura

Carrers i places quedaran engalanats amb flors
Carrers i places quedaran engalanats amb flors

la Garriga

Les flors i els elements vegetals cobriran la Garriga, un any més, amb motiu de la Festa de Corpus 2019. La diada, que el 2015 va ser declarada Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, se celebrarà el diumenge 16 de juny.

Des de primera hora del matí, es confeccionaran 29 catifes florals, un mural de flors al barri de Dalt, la font de l’Ou com balla i quatre altars. Com sempre la jornada comptarà amb moltes activitats complementàries com concerts, actuacions castelleres, balls tradicionals, swing, exposicions o l’animació dels personatges Ginesta i Pallofa, acompanyats del capgròs Clavellot.

La diada serà també una oportunitat d’or per conèixer el municipi, el seu patrimoni i els seus indrets més emblemàtics, amb portes obertes a espais com el refugi antiaeri, la vil·la romana de Can Terrers o la Doma.

Nit dels Aparadors

També dins dels actes de Corpus, aquest divendres, 14 de juny, l’Associació de Serveis i Comerciants (ASIC) tornarà a celebrar la Nit dels Aparadors, una cita que compta amb espectacles, promocions i el veredicte del concurs d’aparadors.

La festa començarà a les 20 h i fins a mitjanit les botigues i els establiments seran oberts, i hi haurà animació al llarg de l’eix comercial i sorpreses per commemorar els 30 anys de l’ASIC.

Edicions locals