Gerard Quintana clourà la tercera edició dels Vermuts Literaris del Tarambana

El cicle, pel qual també han passat Care Santos i Gemma Lienas, està organitzat i presentat per la periodista Clara M. Clavell

Cultura

Gerard Quintana clourà la tercera edició dels Vermuts Literaris del Tarambana
Gerard Quintana clourà la tercera edició dels Vermuts Literaris del Tarambana

Cardedeu

El cicle de Vermuts Literaris a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu clourà la tercera edició dissabte a les 12 h amb la presentació del llibre Entre el cel i la terra del cantant dels Sopa de Cabra, Gerard Quintana.

Es tracta del llibre debut del músic gironí com a novel·lista. Quintana fa un cant a la llibertat personal i situa el lector a la Barcelona del 1952, on el Patxi Saura fa més d'un any que s'hi ha traslladat per estudiar a l'Escola de Belles Arts.

En aquesta tercera edició del cicle literari hi han passat Gemma Lienas, Joan-Lluís Lluís, Eva Baltasar, Maria Carme Roca, Marta Orriols, Laura Pinyol, Care Santos I Alba Dalmau. “Sempre intento que l’empremta local hi sigui molt present. Aquest any hem convidat a l’Eva Baltasar i l’Alba Dalmau, totes dues de Cardedeu i entre les grans escriptores del moment”, explica Clara M. Clavell, organitzadora i presentadora del cicle.

Enguany l’assistència ha estat de 300 persones. “És un honor veure que a cada vermut hi ha cares molt conegudes i gent nova. Això ens engresca a seguir treballant de cara a la quarta edició que començarà el 19 d’octubre”, afegeix Clavell.

El cicle dels Vermuts Literaris al Tarambana compta amb la gran col·laboració de la Llibreria Compàs de Cardedeu.

Edicions locals