Danone es defensa afirmant que ha invertit més de 70.000 euros per evitar les males olors

Des de la companyia, amb planta a Parets, asseguren que mai han generat cap risc per al medi ambient ni per a les persones

Societat

Danone es defensa afirmant que ha invertit més de 70.000 euros per evitar les males olors
Danone es defensa afirmant que ha invertit més de 70.000 euros per evitar les males olors

Arran de la sanció a Danone imposada per l'Ajuntament de Parets la setmana passada per les males olors que es generen a la planta paretana, la companyia explica que han invertit 70.000 euros per aplicar les diverses mesures reclamades pel consistori, que complementen les inversions que destinen anualment a mesures de medi ambient.

Concretament, afirmen que ja es troben implementades les mesures mediambientals sol·licitades per l'Ajuntament el passat 12 de juny, i que darrerament també han portat a terme "un projecte de millora en col·laboració amb l'empresa independent d'estudis mediambientals, Labaqua". A       més, afegeixen que han instal·lat "un depòsit de llots que està en funcionament des de l'any passat". Tot plegat per intentar evitar les males olors que s'emeten de la planta paretana.

Això sí, també neguen rotundament que aquesta situació estigui "repercutint a la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Parets", com va dir l'Ajuntament la setmana passada. Des de Danone asseveren que "en cap moment ha existit cap risc per al medi ambient ni per a les persones".

I en aquest sentit, reiteren: "Estem compromesos amb la salut de les persones i del planeta, i en particular amb els territoris en els quals operem. El nostre vincle amb Parets es remunta al 1981, data en la qual es va inaugurar la nostra planta, i des d'aleshores hem demostrat el nostre compromís amb els veïns, les administracions locals i l'entorn, invertint per millorar les nostres instal·lacions dia a dia".

Edicions locals