Les mascotes del Servei de Pediatria ja decoren l'Hospital

Els dissenys dels vinils són de l'alumnat del l'institut Celestí Bellera

Societat

Alumnes del Celestí Bellera han ajudat en la col·locació dels vinils a Pediatria
Alumnes del Celestí Bellera han ajudat en la col·locació dels vinils a Pediatria | Hospital de Granollers

La ​zona d’Urgències Pediàtriques de l’Hospital de Granollers estrena nova decoració. La sala d’espera i els boxes estan decorats amb diversos dibuixos que tenen com a protagonistes a les mascotes del Servei de Pediatria de l’Hospital, el Muc i l’Anna, les imatges ideades per Pau Martín en el marc l'any passat d'un concurs de disseny entre els alumnes de segon de batxillerat artístic de l’Institut Celestí Bellera.

Enguany l'alumnat del Bellera ha treballat projectes per decorar l'àrea d'urgències pediàtriques, els box i la sala d'espera i dijous van acompanyar l’empresa retolista per a col·locar els vinils.

L’objectiu de l'Hospital de Granollers és convertir l’espai en una zona més amable per als pacients més petits. La cap del Servei de Pediatria, la doctora Pilar Llobet, destaca la importància d’aquesta iniciativa: “cada cop més tenim l’evidència que la humanització és cabdal per a l’atenció sanitària, sobretot a Pediatria. En aquest sentit, petits canvis com la decoració ens poden ajudar a oferir una millor atenció als infants i les seves famílies, amb un entorn agradable i còmode que ajudi a disminuir l’angoixa que a vegades els suposa la malaltia i els procediments que s’han de realitzar”.

Aquesta iniciativa compta amb el suport dels laboratoris LETI, que s’ha compromès amb la decoració de les Urgències Pediàtriques enguany i  l’any vinent del nou Hospital de Dia Pediàtric.

Edicions locals