Idneo posa en marxa a Mollet la fabricació amb impressió 3D

La nova àrea aporta beneficis com el disseny a mida, la immediatesa i l'estalvi

Economia

Idneo posa en marxa a Mollet la fabricació amb impressió 3D
Idneo posa en marxa a Mollet la fabricació amb impressió 3D

Idneo, companyia tecnològica experta en el disseny, desenvolupament i fabricació de productes per als sectors de mobilitat, dispositius mèdics i industrials, ha decidit fer un salt endavant en els seus serveis d'enginyeria amb el llançament d'una àrea de fabricació amb impressió 3D d'última generació, que ja té operativa a la seva seu de Mollet.  

Amb la nova adquisició, la companyia vol augmentar la capacitat de desenvolupar projectes que explotin els beneficis de la impressió 3D en totes les facetes: disseny, creació i producció. "A través de la tecnologia de fabricació additiva –amb impressió 3D– s'optimitza l'elaboració de prototips, la fabricació d'utillatges així com la fabricació de sèries curtes de fabricació", expliquen fonts d'Idneo.

En aquest sentit, la nova impressora Multi Jet Fusion de la companyia HP aporta diversos beneficis com el disseny a mida, la personalització, la immediatesa o un estalvi considerable en inversions.

Segons Raúl Lucas, CEO d'Idneo, amb la posada en marxa d'aquesta àrea, "renovem el nostre equipament per poder oferir als nostres clients la mateixa qualitat que ens caracteritza, ara amb més flexibilitat, en menor temps i a menor risc".

Edicions locals