Granollers i les Franqueses aporten 34 equips a la Granollers Cup

Els clubs d'handbol locals tornen a ser protagonistes del torneig

Esports

L'equip juvenil femení de l'AEH Les Franqueses, dimarts
L'equip juvenil femení de l'AEH Les Franqueses, dimarts

La Granollers Cup 2019 torna a comptar amb la participació dels principals clubs d'handbol de Granollers i les Franqueses. En total, 34 conjunts entre ambdós municipis faran acte de presència al torneig internacional.

El Balonmano Granollers (BMG), organitzador de la Granollers Cup, competeix amb 21 equips, la mateixa xifra que a l’edició anterior: quatre en aleví masculí, tres en infantil masculí, tres cadets masculins, dos juvenils masculins, un júnior masculí. I, pel que fa als equips femenins del club, en participen vuit: dos alevins, dos infantils, dos cadets, un juvenil i un júnior.

El BMG va assolir, a l'edició passada, ni més ni menys, que set podis en total de les fases finals de les nou categories. Va ser campió en quatre categories: en júnior masculí, juvenil masculí, cadet masculí i aleví femení. També va obtenir un segon lloc en infantil femení i en infantil masculí. Per últim, va ser tercer en la categoria d’aleví masculí.

Per la seva banda, de les Franqueses hi participen 12 equips –amb un total de 148 jugadors i jugadores–: nou conjunts de l'estructura del Patronat Municipal d'Esports i tres més de l'Associació Esportiva d'Handbol Les Franqueses.

91 jugadors i 57 jugadores

En categoria masculina, competeixen un total de 91 jugadors franquesins: dos equips alevins, dos cadets, un infantil, un juvenil i un júnior. I, en categoria femenina, vénen 57 jugadores, repartides en dues formacions infantils, una alevina, una cadet i una juvenil.

El municipi franquesí va aconseguir col·locar dos equips a les fases finals del torneig en l'edició anterior. D'una banda, l'aleví masculí va aconseguir un tercer lloc, i, de l'altra banda, l'aleví femení va assolir una quarta posició.

Edicions locals