VOTV emetrà durant tot l'estiu el magazín local 'Connecti.cat'

Serà en un format més estival, amb el plató a l'exterior, i amb nova presentadora

Societat

VOTV emetrà durant tot l'estiu el magazín local 'Connecti.cat'
VOTV emetrà durant tot l'estiu el magazín local 'Connecti.cat'

VOTV serà una de les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local que durant l’estiu emetrà el magazín Connecti.cat Estiu, un programa carregat de connexions en directe i entrevistes en què les televisions locals tindran un paper destacat en la narració de les històries, entre 3 i 4 per capítol.

El programa, produït per La Xarxa, es podrà veure de dilluns a dijous de 19 a 20 h i els divendres de 18 a 20 h. Els millors moments de la setmana es podran veure el dissabte, mentre que diumenge es reemetrà el programa de divendres, en tots dos casos de 18 a 20 h.

El plató seran els Jardins de la Maternitat, a Barcelona, mentre que els divendres l'equip es traslladarà a diversos punts d'interès de Catalunya.

El primer divendres el magazín s'emetrà des de la festa major de Vic, i els successius divendres ho farà des de Deltebre, Tivissa, Blanes o l’Estartit entre d'altres. De l’1 de juliol al 6 de setembre, el presentador Pere Puig, de VOTV, donarà el relleu a la periodista de La Xarxa Jèssica del Moral.

Edicions locals