Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga a Mollet

La policia catalana va detenir tres homes per un delicte contra la salut pública i organització criminal

Societat

Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga a Mollet
Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga a Mollet

Mollet del Vallès

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació i del grup delinqüència urbana de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el passat 19 de juny, tres homes, de 52, 35 i 33 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Mollet del Vallès, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i organització criminal.

Segons informa la policia catalana, les detencions són el resultat d’una investigació oberta a principis del mes de juny, després de tenir indicis de l’existència d’un pis, situat al carrer Bernat Metge de Mollet del Vallès, des d’on es distribuïa substàncies estupefaents.

Els agents van aconseguir identificar 7 membres, ubicar el domicili i van esbrinar el mètode que utilitzaven els traficants per distribuir la droga. Els consumidors contactaven telefònicament i s’acordava realitzar la transacció en bars, a interior de vehicles o en carrers prop del pis on emmagatzemaven les substàncies.

El passat 19 de juny es va realitzar una entrada i perquisició al domicili investigat que va permetre detenir tres dels implicats. A més, es va intervenir 670 grams d’haixix, 46 grams de cocaïna, una balança de precisió i 665 euros en efectiu provinents de la venda d’estupefaents. Part de la substància intervinguda es va localitzar amagada a la cambra de comptadors de la finca. El valor total de la substancia intervinguda seria d’uns 6.500 euros en el mercat il·lícit.

El 20 de juny els tres detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els quatre investigats restants van ser citats per comparèixer davant l’autoritat judicial.

Edicions locals