La Policia de Parets evita que es propaguin dos incendis al municipi

També ha actuat en un incendi que ha tingut lloc aquesta matinada al camí del Bosquet, a Lliçà de Vall

Societat

La Policia de Parets evita que es propaguin dos incendis aquesta matinada
La Policia de Parets evita que es propaguin dos incendis aquesta matinada | Ajuntament de Parets

Lliçà de Vall, Parets del Vallès

Diversos incendis en els darrers dies han posat en alerta els cossos de seguretat de Parets. Un d'ells ha estat aquesta matinada en uns camps del camí del Bosquet, que tot i pertànyer a Lliçà de Vall, la policia paretana s'hi ha desplaçat al voltant de les 4 h per treballar en l'extinció.

El foc ha provocat que la carretera comarcal C-55 estigués tallada a l'altura del carrer Sant Antoni de Parets i ha afectat mitja hectàrea d'una nau abandonada. En l'actuació també han intervingut el cos de Bombers i la Policia Local de Lliçà de Vall.

D'altra banda, la Policia Local de Parets també va treballar divendres en dos incendis –darrere del pavelló i al carrer Lepanto–, on conjuntament amb el cos de Protecció Civil van aconseguir que el foc no es propagués.

Durant les tasques van identificar tres menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar els dos incendis. Els agents van posar els fets en coneixement de la família dels menors, ja que, si s'hi han produït danys a la via pública, els pares i mares en seran els responsables civils.

L'inspector en cap de la Policia Local de Parets ha explicat: "Patrullem tot el municipi amb la col·laboració de Protecció Civil per prevenir incendis".

La Policia Local continua fent vigilància activa a peu del territori amb les patrulles de vigilància i, a més, amb la utilització del dron, un aparell volador que els permet identificar el focus d'un incendi amb la suficient antelació perquè aquest no arribi a produir-se.

Davant de l'alt risc d'incendis arreu del territori, l'Ajuntament de Parets continua treballant per segar els espais de camp i les zones amb més perill d'incendis i, si és necessari, envia requeriments als propietaris de solars privats perquè els mantingui en condicions òptimes per evitar nous incendis.

Edicions locals