Les Franqueses reeditarà les 24 hores Madform de futbol sala

Enguany, s'espera la participació de 45 equips

Esports

El Complex Esportiu Municipal va acollir dimarts la presentació del torneig
El Complex Esportiu Municipal va acollir dimarts la presentació del torneig | N.A.

Nil Artiaga

El dissabte 13 de juliol les Franqueses organitzarà per segon any consecutiu el torneig de les 24 h Madform de futbol sala. Aquesta competició se celebrarà fins al diumenge 14 al Complex Esportiu Municipal de Corró d’Avall, en dues pistes cobertes –una d’elles de parquet i amb graderies–.

Enguany, tal com explicaven des de l’organització del torneig, esperen poder comptar amb la participació de 45 equips. “Esperem que s’apuntin més que l’any passat, ja que normalment els equips s’inscriuen a última hora”, declarava Miguel A. Domínguez, el CEO de Madform. En aquest sentit, les inscripcions no es tancaran fins al primer dia de competició (dissabte 13).

De moment no hi ha cap equip de futbol sala femení inscrit, tot i que esperen comptar amb alguna formació de noies. “Necessitaríem un mínim d’equips femenins perquè juguessin entre ells, si no les noies haurien de jugar amb els nois”, assegurava Domínguez.

Pel que fa a les categories, n’hi haurà tres: infantil, cadet i sènior. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. I, a més, per als sèniors, el campió rebrà 500 euros, i el segon classificat, 250.

L’exjugador del FC Barcelona de futbol sala Francisco Serrano serà l’encarregat de fer el servei d’honor del torneig. Serrano declarava que la competició servirà per "fomentar el futbol sala a les Franqueses". "Fins a l'any passat jo no havia vist futbol sala al municipi", afirmava referint-se a l'edició de l'any passat, que va ser la primera. 

Edicions locals