McDonald’s engega un servei a domicili a Granollers i Parets

Sota el nom de McDelivery i amb la col·laboració d'Uber Eats, els molletans i montmelonins també podran aprofitar aquest servei

Economia

Granollers, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès

Les franquícies de McDonald's de Granollers i Parets van engegar la setmana passada un nou servei a domicili per aquestes dues poblacions vallesanes, sota el nom de McDelivery, que també arribarà a Mollet i Montmeló.

Tenint en compte el gran desenvolupament que està vivint el lliurament de menjar a domicili, McDonald’s continua d'aquesta manera amb la seva estratègia d'implementació nacional del seu servei McDelivery.

Per realitzar els serveis, l'empresa de menjar ràpid compta a les dues ciutats vallesanes amb la col·laboració de la plataforma especialitzada Uber Eats. Les demandes es podran realitzar a través de la seva aplicació i, com a tret destacat, no hi ha un import mínim per realitzar els lliuraments. És a dir, es pot gaudir d'aquest servei fins i tot amb productes d'un euro.

Amb l'arribada de McDelivery a Granollers i Parets, ja són més de 270 els restaurants McDonald’s que compten amb aquest servei de lliurament a domicili arreu de l'estat espanyol.

Edicions locals