Jornada per promoure la indústria 4.0 entre les empreses del metall, automoció i logística

L'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal organitza una sessió dimarts en el marc del programa OIL Vallès Oriental

Economia

La sessió de dimarts a Can Ribas va aplegar 23 tècnics municipals
La sessió de dimarts a Can Ribas va aplegar 23 tècnics municipals

Des del projecte d’Ocupació a la Indústria Local (OIL), impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, es treballa per incrementar la competitivitat de la comarca i per promoure l’encaix entre les oportunitats i les necessitats del mercat de treball del territori.

D’acord amb el títol del projecte d’aquesta edició, OIL Vallès Oriental 4.0, es duen a terme diverses actuacions per afavorir la transformació digital de les indústries, i en aquest sentit s'ha convocat una jornada adreçada a les empreses del metall, automoció i logística del Vallès Oriental per promoure el salt al model 4.0.

La jornada es farà dimarts, 9 de juliol, de 9.45 a 13.15 h a l'Hotel Granollers, a l'avinguda Francesc Macià, 300, i tractaran aspectes com la permanència en el mercat i la millora de la competitivitat, l'adaptació a les exigències de flexibilitat i la personalització en les produccions, l'estalvi de costos, la millora de la presa de decisions i la capacitat de resposta, entre d'altres.

Podeu clicar aquí per inscriure-us a la jornada.

En la mateixa línia, dimarts va tenir lloc al Centre de Recursos Agraris Can Ribas de les Franqueses una altra jornada, en aquest cas adreçada a 23 tècnics d’ocupació i d’empresa de la comarca, que van rebre una formació en 4.0 de la mà del Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat.

L'objectiu de la sessió era traslladar al teixit municipal què és la indústria 4.0, què implica en termes productius i d’ocupació i, sobretot, la manera de transmetre-ho a les empreses del territori.  

D'altra banda, el programa OIL Vallès Oriental 4.0 posa a la disposició de les empreses un assessorament i acompanyament professional gratuït perquè puguin iniciar o continuar avançant en el procés de digitalització i transició cap a la indústria 4.0.

Edicions locals