Bonpreu dóna 62.400 euros als casals d’estiu de Save the Children a Canovelles

L'ONG organitza a Canovelles durant el mes de juliol dos casals d’estiu: Vacances per créixer i Vacances ESO

Societat

Clàudia Cruces, de Worldcoo; Josep Castany, del grup Bonpreu; Antoni Pérez, de Save the Children a Catalunya; i Emilio Cordero, alcalde de Canovelles
Clàudia Cruces, de Worldcoo; Josep Castany, del grup Bonpreu; Antoni Pérez, de Save the Children a Catalunya; i Emilio Cordero, alcalde de Canovelles

Dimecres, responsables del grup Bonpreu han lliurat a Save the Children un xec de 62.410 euros. L’import prové de les donacions del mes de juny dels clients de Bonpreu i Esclat mitjançat l’arrodoniment solidari, una inactiva que s’ha tirat endavant gràcies a la col·laboració amb Woldcoo que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària.

Els diners serviran perquè nens i nenes que es troben en risc d’exclusió social puguin participar en els casals d’estiu que organitza l’ONG Save the Children. Uns projectes que pretenen treballar pels drets fonamentals dels infants. I és que l’arribada de l’estiu i el tancament de les escoles suposa un factor de risc per als infants en situació de pobresa, ja que les activitats d’estiu solen ser una de les primeres coses a què han de renunciar moltes de les famílies en situació de vulnerabilitat.

Concretament, a Canovelles, les propostes s’han focalitzat en la primera infància i tenen per objectiu afavorir el correcte desenvolupament social i cognitiu dels infants. A més, es treballen altres aspectes com la prevenció de la violència i el foment de valors com el respecte i la tolerància. ‘Vacances per créixer’ és una proposta innovadora, un casal d’estiu dirigit a infants i també a les seves famílies. A més, durant aquest mes de juliol també s’està realitzant el casal d’estiu ‘Vacances ESO’ per a nois i noies de secundària.

A l’acte de lliurament del xec han assistit representants dels diferents agents implicats en aquest projecte. Entre ells, Antoni Pérez, director de Save the Children a Catalunya; Josep Castany, cap de relacions externes del grup Bonpreu; Clàudia Cruces, directora de projectes de Worldcoo; i Emilio Cordero, alcalde de Canovelles. Tots ells han posat en relleu el fet de treballar en xarxa i sumar esforços.

Edicions locals