El Bàsquet Granollers rep el premi com a club amb més equips federats de Catalunya

L'entitat granollerina té 31 equips i es preveu que la temporada vinent en tingui 35

Esports

El CB Granollers ha rebut el premi de la Federació Catalana
El CB Granollers ha rebut el premi de la Federació Catalana | CB Granollers

Nil Artiaga

El Club Bàsquet Granollers ha estat premiat per la Federació Catalana de Basquetbol per ser el club de bàsquet amb més equips federats de Catalunya (en té 31).

L’entitat va rebre el guardó a la Festa del Bàsquet Català 2019, que es va celebrar el dissabte a la Sala Luz de Gas de Barcelona. És un premi que la Federació dóna cada any.

Tal com declarava el president del CB Granollers, Joan Nadal, aquest reconeixement és “un gran orgull” i “és gràcies a la feina dels entrenadors, de la direcció tècnica i de la directiva”, afegia.

Segons Nadal, el Bàsquet Granollers ha crescut molt en nombre d’equips, i s’espera que la temporada que ve aquest nombre s’incrementi. “Si tot va bé tindrem 35 equips”, assegurava el president de l’entitat.

Tal com destacava Joan Nadal, l’important d’aquesta quantitat d’equips és que la base és molt gran: “Tenim molts jugadors en formació i això és el més important. És una gran satisfacció”.

De fet, en total, el club compta amb uns 340 jugadors; i, de cara a la temporada vinent, “es preveu que en siguin 400”, apuntava Nadal.

Edicions locals