Segro posa en lloguer les naus de l'antiga Bacardí de Mollet

El Segro Logistics Park Mollet, a Can Magarola, estarà format per fins a 50.000 metres quadrats

Economia

Segro posa en lloguer les naus de l'antiga Bacardí de Mollet
Segro posa en lloguer les naus de l'antiga Bacardí de Mollet

El grup inversor Segro ja ha posat en lloguer les naus que pròximament construirà al polígon industrial de Can Magarola de Mollet, on va estar instaurat Bacardí fins al 2017.

El Segro Logistics Park Mollet –nom del centre logístic en construcció– constarà d'unes naus de 43.000 metres quadrats ampliables a 50.000 en una parcel·la de 70.000 metres quadrats, i comptarà amb fins a 82 molls de càrrega i descàrrega a la façana principal, així com 1.200 metres quadrats destinats a oficines, zones comunes, instal·lacions esportives i una zona recreativa.

L'empresa propietària del terreny ha encarregat a les consultores immobiliàries CBRE i Savills Aguirre Newman la comercialització d'aquest hub de distribució urbana i logística. Des de Segro, a més, destaquen la bona localització del centre logístic, pel bon accés a les autopistes que connecten amb Madrid i França, i per la proximitat amb Barcelona.

També valoren positivament la proximitat amb altres empreses importants de Mollet, Parets o Martorelles com és el cas d'Amazon, Estrella Damm, Cobega, Carglass, Danone i Mango.

Gairebé dos anys sense activitat

A l'octubre es compliran dos anys des que una empresa històrica com Bacardí marxés de Mollet. El 2016 es va produir el trasllat de la producció a Itàlia i l'any següent es van traslladar les oficines a l'edifici El Triangle de la plaça Catalunya de Barcelona.

Edicions locals