El nou Govern de Parets fa una visita institucional a Jordi Turull a Lledoners

La trobada va tenir lloc el passat divendres 2 d'agost amb l'alcalde Jordi Seguer i les regidores Casandra Garcia i Neus Jordà

Política

D'esquerra a dreta: García, Seguer i Jordà, a la porta de Lledoners.
D'esquerra a dreta: García, Seguer i Jordà, a la porta de Lledoners. | Ajuntament de Parets

El govern local de l'Ajuntament de Parets ha fet una visita institucional al paretà Jordi Turull al centre penitenciari de Lledoners. La visita va tenir lloc el passat divendres, 2 d'agost, amb el nou alcalde, Jordi Seguer (Ara Parets-ERC) i les regidores Casandra García (Sumem Esquerres) i Neus Jordà (Parets per la República-Junts).

La visita institucional es produeix després que les tres forces que governen Parets van acordar fer suport a Jordi Turull, veí de Parets i antic regidor al consistori del municipi. Segons ha informat l'Ajuntament, la visita va durar dues hores i Turull es va interessar pels projectes més destacats del nou govern durant aquest mandat. En aquest sentit, segons el comunicat del Consistori, Turull es "va mostrar-se satisfet pel canvi històric que s'ha pogut fer al municipi, i va destacar que el nou govern paretà hauria de servir de model en moltes altres poblacions".

Jordi Turull, segons informa el comunicat, es va mostrar agraït per les mostres de suport que rep diàriament per part dels veïns i veïnes de Parets.
 

Edicions locals