Joan Pera omple l'Envelat amb més de 800 persones

La nit del diumenge també va tenir com a protagonista el retorn de Los Mojinos Escozios

Cultura

Joan Pera omple l'Envelat amb més de 800 persones
Joan Pera omple l'Envelat amb més de 800 persones

L'actor i humorista Joan Pera, pregoner de la Festa Major, no va defraudar ningú amb l'espectacle de l'Envelat Alguns neixen estrelles. L'obra còmica va omplir l'envelat amb més de 800 persones, que fins i tot, es van veure persones fora del recinte per seguir l'espectacle ple de gom a gom.  

Joan Pera i David Olivares van representar amb èxit de rialles Alguns neixen estrelles. L’obra, una producció de la BBC que els anys 80 va tenir molt èxit a Catalunya quan es va emetre per TV3, versa sobre la història de Frank Spencer, un home amb mala sort que sempre es veu implicat en embolics i provoca desastres en tot tipus de llocs i situacions. 

Los Mojinos Escozios tornen

La gira Los más grandes de Los Mojinos Escozios va aterrar al Parc de Can Mulà la nit de diumenge amb milers d'assistents. Els molletans van tornar a casa seva amb les cançons més populars de la seva trajectòria i temes nous del seu darrer disc, publicat aquesta primavera amb la discogràfica Satélite K i el qual té el mateix títol que la gira. 

Durant el concert, El Sevilla va reivindicar en algunes ocasions els inicis de la banda a Mollet i va recordar altres actuacions baixavallesanes, com ara la de l'any passat a la Llagosta.  

Edicions locals