Carles Martínez torna a ser l'entrenador de la tenista professional Svetlana Kuznetsova

La jugadora russa va ser la sorpresa del Torneig de Cincinnati sota les ordres del tècnic molletà assolint el subcampionat

Esports

Carles Martínez torna a ser l'entrenador de la tenista professional Svetlana Kuznetsova
Carles Martínez torna a ser l'entrenador de la tenista professional Svetlana Kuznetsova

Darrere del subcampionat del Torneig de Cincinnati de la tenista professional russa Svetlana Kuznetsova torna a ser-hi el tècnic molletà Carles Martínez. La relació Kuznetsova-Martínez es va separar per mutu acord el juliol de 2018 però des de fa prop d'un mes han recuperat la vinculació. "Svetlana Kuznetsova em va demanar de tornar i sóc novament el seu entrenador un altre cop", ha confirmat a Som Mollet Carles Martínez.


 

De la mà de Martínez, Kuznetsova s'ha convertit en la gran sorpresa del Torneig de Cincinnati, campionat previ a l'Open dels Estats Units. La jugadora russa va participar al campionat amb una invitació i va marxar com a subcampiona després de perdre la final contra la nord-americana Madison Keys (7-5 i 7-6). Una fita que li ha permès a la jugadora russa guanyar 91 llocs en el rànquing professional, passant del lloc 153 al 62.

Kuznetsova i Martínez després de la final de Cincinnati

A la primera etapa Kuznetsova-Martínez, la jugadora russa va estar sis anys sota les ordres del molletà. En aquest període la tenista va passar del número 90 del rànking internacional a situar-se com a la setena millor jugadora. L'objectiu d'Svetlana Kuznetsova és recuperar el bon joc que havia ofert amb Carles Martínez.

LK'entrenador molletà compaginarà la direcció de Kuznetsova, de 34 anys, amb una jove promesa, també russa, Daria Kasatkina, de 22 anys i que és la número 42 del món. Totes dues jugadores formen part del grup de competició del molletà, anomenat CMC Competition amb seu al Club Tenis Mollet El Calderí. El proper repte de les dues jugadores dirigides per Martínez serà l'Open dels Estats Units, que se celebra del 26 d'agost al 7 de setembre a Nova York.

Edicions locals