El paretà Carles Aguilera disputarà l'Europeu sub-17 d'hoquei patins

El govern local de Parets va rebre el jugador a l'Ajuntament i va donar-li una bandera de la ciutat

Esports

Carles Aguilera, al costat de l'alcalde Jordi Seguer.
Carles Aguilera, al costat de l'alcalde Jordi Seguer.

Carles Aguilera, de 17 anys i veí de Parets, disputarà a partir de diumenge el Campionat d'Europa sub-17 d'hoquei patins amb Espanya a Torres Vedras (Portugal). El paretà afrontarà la seva primera experiència amb el combinat espanyol amb l'objectiu de lluitar per les medalles.

L'Europeu es disputarà en dues fases de grups. A la primera, Espanya tindrà com a rivals Itàlia, Andorra, Anglaterra i Israel; l'altre grup estarà format pels amfitrions, Portugal, França, Suïssa i Alemanya. Els dos primers classificats de cada grup passaran a una segona lligueta, que definirà finalment les medalles. "Tinc ganes ja d'arribar a Portugal i posar-me els patins. També tinc nervis perquè mai abans he jugat una competició internacional així", explica Carles Aguilera, que ja dissabte marxarà cap a Portugal amb la delegació espanyola i diumenge jugarà le primer partit contra Anglaterra.

Abans de marxar, dilluns el govern de Parets va fer-li una rebuda institucional a l'Ajuntament. L'alcalde Jordi Seguer va lliurar a Carles Aguilera una bandera de Parets. "Volem que tots els esportistes que porten el nom de Parets fora del nostre municipi, en l'àmbit de campionats internacionals puguin portar una bandera paretana. Això s'havia fet en el passat en alguna etapa, però el govern plural ho ha volgut començar amb Carles Aguilera, referent d'hoquei patins", admet l'alcalde Jordi Seguer.

Carles Aguilera sumarà aquesta campanya la seva quarta temporada a les categories inferiors del FC Barcelona, abans havia estat al Cerdanyola, Sant Cugat i Mollet.

Edicions locals