Rebuda institucional del president Quim Torra a l'alpinista paretà Sergi Mingote després del rècord Guinness

També hi han assistit l'alcalde, Jordi Seguer, i els regidors Casandra García, Neus Jordà, Enrique Villegas i Francesc Juzgado

Esports

Rebuda institucional del president Quim Torra a l'alpinista paretà Sergi Mingote després del rècord Guinness
Rebuda institucional del president Quim Torra a l'alpinista paretà Sergi Mingote després del rècord Guinness | Ajuntament de Parets

Parets del Vallès

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet aquest dijous una rebuda institucional a l'alpinista paretà Sergi Mingote, després del seu rècord Guinness assolit el passat juliol.

Sergi Mingote va escalar 6 vuitmils en un any sense ajuda d'oxigen artificial en el marc d'un projecte solidari en el qual ha ajudat associacions de joves amb diversitat funcional o en situació de dependència.

A l'acte també hi han assistit l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, la regidora Neus Jordà, i els regidors Enrique Villegas i Francesc Juzgado, per part de l'Ajuntament paretà.

Per la banda del Govern català, també hi eren presents la consellera de Presidència, Meritxell Budó, i el secretari general d'Esports i Activitat Física, Gerard M. Figueras.

Edicions locals