Barwell Motorsport guanya les 24 Hores d'Automobilisme del Circuit

L'equip anglès guanya la prova de resistència del Circuit de Barcelona-Catalunya després de 690 voltes

Esports

Barwell Motorsport en cursa.
Barwell Motorsport en cursa. | Circuit Barcelona-Catalunya

El conjunt anglès del Barwell Motorsport ha guanyat les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez després de 690 voltes, que han acabat aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest ha estat el vencedor absolut i dels GT, mentre que els turismes han estat dominats per l’equip TOPCAR Sport with Bas Koeten Racing.  A la prova, hi han participat 49 equips procedents de diversos països. 

El conjunt anglès va aconseguir la pole position el divendres amb el seu Lamborghini Huracan GT3 Evo, i avui s’ha alçat a l’esglaó més alt del podi. Gens fàcil li ho ha posat Herberth Motorsport, guanyador de l'edició del 2018. La prova més evident són els 38 canvis de líder que hi ha hagut. Barwell Motorsport va perdre el lideratge quan queia la nit al Circuit, però podria dir-se que ha aprofitat moments clau de la prova per a recuperar distàncies amb Herberth Motorsport. Després d’una nit d’alternança, a les 10 del matí es trobaven a dos segons de diferència. El moment culminant ha estat l’aparició d’un codi 60 a causa d’un accident, instant en el qual tots dos equips han decidit fer l’últim relleu. A partir d’aquí, Denis Lind ha tornat a portar a Barwell Motorsport al capdavant, augmentant la distància amb el Porsche 911 GT3 de Herberth Motorsport. Després de 690 voltes, els anglesos han vist com els seus esforços eren recompensats amb l’or.

El podi s'ha completat amb el segon lloc del Herberth Motorsport i el tercer lloc ha estat pel GPX Racing (Valentini, Gohete, Hall, Grogor, Pastorelli), un equip assistit per estudiants d’un centre de formació local, Monlau. El Porsche dels tercers classificats ha donat algun ensurt, especialment mancant 20 minuts per a veure la bandera de quadres, quan han punxat.

Victòria de TOPCAR Sport en la categoria dels turismes

Amb 637 voltes completades i una 11a posició general, el TOPCAR Sport with Bas Koeten Racing (Danz, Apotheloz, Prattes, Buri) s’ha imposat en els TCE. El segon lloc ha estat pel Baporo Motorsport i el tercer lloc pel Autorama Motorsport by Wolf-Power, que aquest resultat li ha servit per a coronar-se campió d’Europa al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Edicions locals