Montserrat Sanmartí acusa l'equip de govern de Sant Fost de trencar l'estabilitat al municipi

La regidora de IUSF ha fet aquestes declaracions després de la renúncia de l'alcaldessa

Política

Montserrat Sanmartí, durant el ple extraordinari a Sant Fost
Montserrat Sanmartí, durant el ple extraordinari a Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

La cap de l'oposició a l'Ajuntament de Sant Fost, Montserat Sanmartí, acusa l'actual equip de govern de trencar l'estabilitat a la localitat. La regidora del grup municipal d'IUSF feia aquestes declaracions després del comunicat emès per l'alcaldessa trànsfuga, Maria José Sànchez, on renunciava a l'Alcaldia.

En declaracions al diari SomSantFost, Sanmartí ha afirmat no estar sorpresa per l'anunci de dimissió i ha assegurat que "ja es veia quina era la jugada, això era vox populi pel poble".

Sanmartí també ha lamentat que Sant Fost "torni a estar en el mateix joc polític de fer les coses malament, d'haver començat malament" i ha alertat que la situació "acabarà malament", assegurant que són molts els veïns que estan descontents.

Aquestes declaracions les ha fet recordant la trajectòria política del municipi: "Desgraciadament, Sant Fost ja té un passat amb 7 alcaldes en un any, repeticions d'eleccions municipals... i des del nostre partit hem intentat donar estabilitat, amb els nostres errors i amb els nostres encerts, però aquesta estabilitat s'ha trencat amb aquest nou equip de govern perquè no sabem per on va, fan decrets il·legals i no acaten el joc democràtic".

Montserrat Sanmartí ha dit aquestes paraules al finalitzar el ple extraordinari convocat avui dilluns a petició de la seva formació política. Una sessió que no ha arribat als 15 minuts de durada i en què Independents Units per Sant Fost ha demanat al govern explicacions sobre la situació laboral de l'alcaldessa que fa més de 30 anys que treballa com a funcionària a l'Ajuntament santfostenc: "Hi ha sentències que dictaminen que havia signat un decret que reserva la seva plaça i aquest decret és il·legal, perquè no s'ha presentat a cap tipus de convocatòria per obtenir la seva plaça", afirmava Sanmartí. Unes acusacions que l'equip de govern no ha volgut entrar a valorar, donant per finalitzada la sessió plenària.

La jornada ha acabat abans de dos quarts d'una del migdia quan els agents de policia local han demanant als assistents a la sala, tant al públic com als membres de l'oposició, que abandonessin el consistori. En una primera instància, només l'equip de govern i una part del públic ha fet cas a la policia, que ha hagut de demanar per segona vegada que s'abandonés el recinte. Tot i les queixes d'alguns ciutadans, assegurant no entendre la situació i reclamant explicacions a l'actual equip de govern, tots els presents al ple han fet cas als agents i han marxat pel seu propi peu.
 

Edicions locals