Inscripcions obertes per a la Diada de la Bicicleta del 22 de setembre

Enguany hi haurà tres modalitats: Eliminator BTT (gimcana), Marxa Cicloturista i Pedalada Popular

Societat

Imatge d'arxiu de la Diada de la Bicicleta de Granollers
Imatge d'arxiu de la Diada de la Bicicleta de Granollers

El diumenge 22 de setembre, en el marc de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Granollers organitza conjuntament amb el Club Triatló Granollers, el Club Ciclista Granollers i amb la col·laboració de Granollers Pedala una nova edició de la Diada de la Bicicleta.

Aquesta edició comptarà amb tres modalitats. D’una banda hi haurà l’Eliminator BTT, que començarà a les 12 h. Els participants sortiran per parelles i competiran de manera simultània en un circuit curt i explosiu amb algun obstacle. El millor de cada sortida avançarà a l’eliminatòria següent fins a arribar a la final. El recorregut és d’1 km dins del parc del Congost i hi ha tres categories: masculina i femenina (a partir de 16 anys), infantil (de 12 a 16 anys) i júnior (de 8 a 12 anys).

La segona modalitat serà la Marxa Cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera, a partir de 16 anys, i amb un recorregut cicloturista de 52 km que començarà a les 8.30 hores.

I la tercera modalitat de la Diada de la Bicicleta 2019 serà la Pedalada Popular de caràcter lúdic i familiar, a partir de 6 anys. Consistirà en un recorregut de baixa dificultat de 12 km que començarà a les 10.30 h al Parc del Congost.

Inscripció gratuïta però obligatòria

Les inscripcions a les tres modalitats són gratuïtes però obligatòries i s’han de fer a www.granollers.cat/esports fins al 19 de setembre. La inscripció inclou una assegurança d’accidents, disposar d’avituallament líquid a l’arribada i aparcament vigilat de bicicletes.

L’horari de les diferents modalitats permet, si es desitja, poder participar en dues d’elles: Eliminator BTT i la Marxa Cicloturista. La recollida de dorsals per a totes les participants començarà a les 7.30 h i es farà fins a l’inici de cada prova. Els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.

La Diada de la bicicleta busca voluntàries

La Diada de la bicicleta busca també la participació de persones voluntàries que ajudin a fer-la possible. Per voluntari i voluntària cal ser major de 16 anys i inscriure’s a través d’aquest formulari. Es busquen persones actives, a qui els agradi l’esport i tinguin ganes de viure una nova experiència. Les persones voluntàries rebran una samarreta com a obsequi i també l’esmorzar (entrepà i beguda).

 

Edicions locals