Nuroil obre una nova estació de servei a Montornès

Disposa d'un sortidor automàtic les 24 hores del dia i d'un supermercat Condis

Economia

Nuroil obre una nova estació de servei a Montornès
Nuroil obre una nova estació de servei a Montornès | Nuroil

Montornès del Vallès

El grup Nuroil ha instal·lat una nova estació de servei a Montornès. Seguint els models de la companyia és una estació semi atesa. Està situada al Carrer Carles Riba cantonada amb Riu Mogent.

Josep Sabater gerent del Grup Sabater Nuri, explica que la nova estació de servei, situada en una rotonda de molt trànsit de Montornès, respon a un pla de creixement estratègic i disposa a més d'un sortidor automàtic disponible les 24 hores del dia i també d'un supermercat Condis. "Seguim apostant per les gasolineres semi ateses però marcant l'accent en el servei humà que ofereix el nostre equip de persones", afegia.

La nova gerent de l'estació Ana Carmona ha destacat la incorporació de dues noves companyes veïnes de Montornès, "sempre busquem personal del barri, la facilitat per arribar al lloc de treball ens ajuda a millorar la qualitat de vida i de conciliació familiar", ha explicat.

L'empresa amb seu a Cerdanyola del Vallès compta amb estacions de servei i bases de distribució repartides també per Cerdanyola, Ripollet, Castellar del Vallès, Sentmenat, la Llagosta i per la comarca d'Osona.

Edicions locals