El PSC denunciarà l'alcaldessa de Sant Fost, María José Sánchez

Els socialistes també reclamen a Sánchez que torni l'acta de regidora

Política

Sant Fost de Campsentelles

La Federació del PSC del Vallès Oriental i l'Agrupació del PSC de Sant Fost han anunciat emprendre accions legals contra l'alcaldessa trànsfuga de Sant Fost. Aquestes declaracions les han fet en un comunicat conjunt, arrel de l'anunci fet per María José Sánchez, el dia dos de setembre, en el qual renunciava a l'alcaldia del municipi.

En el document manifesten que consideren "del tot insuficient la dimissió al càrrec de l'alcaldessa" i li reclamen que torni l'acta de regidora per la qual va ser escollida. També exigeixen que l'Ajuntament de Sant Fost torni a tenir representació socialista, "tal i com els 380 veïns i veïnes van decidir en les eleccions del 26 de maig". I anuncien que el PSC ampliarà, en els propers dies, les accions legals que han estat preparant des del 15 de juny, contra Sánchez.

En aquest sentit, expliquen que tramitaran una demanda civil contra la regidora Josefa Sánchez "per l'ús amb finalitats personals que ha fet dels recursos tècnics, formatius i humans del Partit dels Socialistes de Catalunya", citen textualment. Així com, segons afegeixen: "pels danys contra la reputació que està causant al PSC amb les seves actuacions i per la manca de representació i recursos polítics que està provocant al deixar de tenir Grup Socialista".

També plantegen tramitar un recurs contenciós administratiu per les irregularitats, que segons la formació socialista, s'haurien comès en el plenari de constitució de l'Ajuntament de Sant Fost el passat 15 de juny.

Edicions locals