Eastern Watts Team venç el Gran Fondo 24 hores del BiCircuit Festival

Joan Font és el més ràpid a l'open de la Federació Catalana de Ciclisme

Esports

Eastern Watts Team venç el Gran Fondo 24 hores del BiCircuit Festival
Eastern Watts Team venç el Gran Fondo 24 hores del BiCircuit Festival | BiCircuit Festival

L’equip Eastern Watts Team ha el Gran Fondo 24 hores del BiCircuit Festival, que va tenir lloc el cap de setmana en l'asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya. L'equip campió va completar les 24 hores de la prova ciclista de resistència amb un total de 193 voltes. 
 

Format per sis integrants, Eastern Watts Team ha aconseguit creuar la meta en primer lloc després de completar els 912,3 quilòmetres completant 193 voltes en 24 hores, des de les deu del matí de dissabte i diumenge. Amb una velocitat mitjana de 42,2 km/h, l’Eastern Watts Team s’ha imposat en l’última volta al CC Ratpenat 1, guanyant per tan sols 5 segons de diferència en la línia de meta després d’una emocionant cursa.

En solitari, Sebastien Bertholet ha aconseguit un treballat triomf després de rodar durant 24 hores i aconseguir realitzar 156 voltes completes a la pista (737,4 quilòmetres). Cristina Gómez ha estat la guanyadora femenina amb 72 voltes.

Joan Font, el més ràpid a l'open 

Un centenar de ciclistes des de la categoria júnior fins als màsters van participar diumenge d'una gran jornada de ciclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya a la prova Open, que estava organitzada pel Bicircuit Festival i la Federació Catalana de Ciclisme. El triple campió mundial com a piltot de tàndem Joan Font (Barcelona BH Concept) va ser el guanyador de la cursa després de 2 hores, 1 minut i 55 segons. 

Edicions locals