L'AECC organitza una cursa contra el càncer a la comarca

L'Associació Espanyola Contra el Càncer té des de fa més d'un any un punt d'informació a Granollers

Societat

La cursa es correrà el 29 de setembre a la ciutat
La cursa es correrà el 29 de setembre a la ciutat

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza per primera vegada al Vallès Oriental una cursa solidària contra el càncer, que se celebrarà el diumenge 29 de setembre a Granollers. La primera Cursa AECC Vallès Oriental en Marxa té l’objectiu de recollir fons per a la recerca científica en la lluita contra aquesta malaltia i en ajudes directes als pacients i familiars.

A més, permetrà "donar-nos a conèixer i promoure la vida activa", explica Marga Pellicer, delegada territorial del punt comarcal de l'AECC, inaugurat ara fa un any i mig al passeig de la Muntanya de Granollers.

La sortida serà a les 10.30 h, a la plaça Lluís Perpinyà de Granollers, i recorrerà els carrers de la ciutat. La prova comptarà amb una única distància de 5 quilòmetres, que es podrà fer corrent o caminant, amb un recorregut que s’ajusta a tots els públics amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones. Els participants, a més de gaudir de l’esport popular i d’un bon esmorzar, podran participar en una classe de ioga i de zumba i altres activitats sorpresa.

Aquesta cursa solidària pretén convertir-se en una cita anual ineludible per tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i les seves famílies.

Les inscripcions es podran fer per internet a la pàgina web de Ticketea i presencialment al Punt Comarcal de l’AECC  –passeig de la Muntanya, 68– de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. I a l’Espai Esport Wellness –passeig de la Conca de Besòs, 12–, de dilluns a diumenge, de 8 a 22 h. El preu de la inscripció és de 8 euros. Els menors de 12 anys tindran un preu reduït de 5 euros.

L'AECC agraeix el patrocini de Sorea i a la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, CaixaBank, Idilia Foods, Consum, Creu Roja, Club Triatló Granollers, Editorial Alpina, Espai Esport Wellsness, Disfruit, Gremi Hostaleria, Club Natació Granollers, Associació Gran Centre, Associació Més que Comerç, Associació Camí Ral i CEDIV.

El punt comarcal de l'AECC és un servei gratuït per als malalts oncològics i els seus familiars. A més, mensualment s'hi fan xerrades sobre diversos aspectes de suport a aquestes persones, en especial a l'atenció psicològica.

Edicions locals