El Cinema Edison introduirà sessions de pel·lícules doblades

'Wild Rose' enceta aquest dijous la nova temporada

Cultura

El Cinema Edison introduirà sessions de pel·lícules doblades
El Cinema Edison introduirà sessions de pel·lícules doblades

El drama musical anglès dirigit per Tom Harper –amb guió de Nicole Taylor– Wild Rose ha estat la pel·lícula triada per encetar avui, dijous, la segona temporada del cinema Edison, a l'antic Centre Cultural.

El nou curs s'encara amb una programació variada, que manté la qualitat autoexigida des del Cineclub de l'Associació Cultural, alhora que fa una petita concessió per atreure més espectadors.

Així, enguany les dues pel·lícules setmanals tindran, cada dissabte, una sessió en versió doblada al castellà –habitualment el cinema del centre projecta en versió original subtitulada (VOS)–.

Per exemple, Wild Rose es podrà veure en VOS avui (20 h) i divendres (21.30 h) en VOS i dissabte, doblada al castellà. Aquesta setmana, a partir de divendres, l'Edison també programarà La biblioteca de los libros rechazados, una comèdia d'intriga francesa de Rémi Bezançon.

Entre les pel·lícules que també es podran veure aquest setembre hi ha Yesterday, Lola et ses frères, Clara y Claire i El secreto de las abejas.

Els cicles

La cartellera inclourà el cinema per als més petits, que començarà el 6 d'octubre amb El bosc de Haquivaqui. D'altra banda, ja dimarts (20 h), el Cineclub arrencarà el cicle Dimarts Singulars amb un dels grans clàssics de Howard Hawks, la comèdia Luna Nueva (His girl friday, 1940), amb Cary Grant i Rosalind Russell.

Altres títols que es podran veure són Els dies que vindran i La vida sense Sara Amat, projeccions que formen part del circuit de cinema català Cicle Gaudí.

Altres col·laboracions

A més, la tardor arribarà a l’Edison en col·laboració amb esdeveniments culturals de la ciutat, com el festival Panoràmic, amb la projecció del documental Apollo 11 de Todd Douglas Miller –el dimarts 15 d'octubre– i una exposició de diversos artistes, i el Festival Fantastik, que aquest any celebra la seva vuitena edició.

Edicions locals