Els associats al PDeCAT del Vallès Oriental debaten a les Franqueses sobre el futur del partit

Els temes de debat van ser la utilitat dels partits polítics en l’actualitat, el futur del Partit Demòcrata i l’anàlisi i visió del projecte en el futur

Política

Els associats al PDeCAT al Vallès Oriental, a Corró d'Amunt, dissabte
Els associats al PDeCAT al Vallès Oriental, a Corró d'Amunt, dissabte

Desenes d'associats al PDeCAT del Vallès Oriental van reunir-se dissabte en assemblea a Corró d'Amunt per decidir, des de la comarcal del Vallès Oriental, el futur de l'organització i el seu encaix en l’espai polític del qual forma part. La trobada formava part del procés participatiu que ha impulsat el partit a tot Catalunya aquest setembre entre els associats per encarar el futur un cop superat el cicle electoral de la primavera.

El procés s'articula a través d’assemblees comarcals i de districte, unes sessions en què participen els associats i associades, amb la figura d’un relator, que no forma part de l’estructura del partit, i un treballador que actua de secretari per recollir-ne les conclusions.

En el cas vallesà, per fer que el procés es desenvolupés de manera eficient i per facilitar la participació de tots els assistents es va dividir la sessió en quatre grups de treball, que van debatre i reflexionar sobre tres punts: la utilitat dels partits polítics en l’actualitat, el futur del Partit Demòcrata i l’anàlisi i visió del projecte en el futur.

La sessió participativa que es va fer durant tot el matí de dissabte i gran part de la tarda, va donar com a resultat les conclusions i reflexions dels quatre grups de treball, que seran traslladades directament a la direcció de la vegueria i a la direcció executiva nacional del partit.

Edicions locals