The Chanclettes, Marcel Gros i Ivette Nadal, a la nova temporada d'espectacles de les Franqueses

L'oferta d'aquesta tardor inclou 11 muntatges i el primer serà de teatre familiar amb Pep López & Afonix Produccions

Cultura

The Chanclettes portarà l'espectacle del seu 20è aniversari al Teatre Auditori de Bellavista
The Chanclettes portarà l'espectacle del seu 20è aniversari al Teatre Auditori de Bellavista | The Chanclettes

El Casal Cultural de Corró d'Avall i el Teatre Auditori de Bellavista iniciaran dissabte la temporada de tardor, que inclourà 11 muntatges tant d'espectacles d'infantils i familiars com del cicle teatrals Humor & Co, així com concerts. Entre els noms més coneguts de la nova cartellera franquesina hi haurà The Chanclettes i la granollerina Ivette Nadal, amb Caïm Riba.

El primer muntatge, però, serà per al públic familiar i anirà a càrrec de Pep López & Afonix Produccions que presentaran l'espectacle visual de contes Pirates, bruixots i altres bitxos, al Casal Cultural (18 h), amb música i interacció multimèdia.

El públic adult tindrà l'estrena del cicle d'humor el 5 d'octubre en què The Chanclettes, dirigida per Josep M. Portavella, durà a Bellavista el millor cabaret contemporani català amb #Dputocool, l'espectacle amb què la coneguda companyia celebra 20 anys i que defineix com "el xou més esbojarrat i compromès" de la seva trajectòria.

El cicle Humor & Co també durà al Casal Cultural de Corró d'Avall la companyia La Bacanal, que de la mà d'Òscar Machancoses i David Verdaguer explicarà a Dos machos verdes fritos, com dos homes, farts que la vida els maltracti, decideixen exposar els seus sentiments més íntims a un bar. Aquest espectacle entre el teatre, el vodevil i el recital musical es podrà veure el 18 d'octubre.

També es podrà veure Barbes de balena, el musical sobre la doctora Dolors Aleu d'Els Pirates Teatre, el 23 de novembre. I, finalment, el 30 de novembre serà el torn de Les Bianchis amb Les Clink, un text de Cristina Clemente dirigit per Ricard Soler.

Concert i poesia

A més, la temporada inclourà un concert i recital poètic a càrrec de la cantautora granollerina Ivette Nadal i el músic Caïm Riba, el 16 de novembre a Bellavista, i l'habitual concert d'any nou per donar la benvinguda el 2020 amb l'Orquestra Maravella.

Els espectacles infantils es completaran amb les propotes de Txema Màgic –Txema. The postman–, el 12 d'octubre; els titelles de la Companyia B –El ràpid (un sabater sense follets)–, el 26 d'octubre; el pallasso Marcel Gros –La gran A… Ventura–, el 9 de novembre, i  les ombres xineses d'Animamundi Teatre –El porquet que volia veure el món des de dalt–, el 16 de novembre.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista, de dilluns a dissabte de 17 a 21 h, i els dissabtes, també de 10 a 14 h. El dia de l'espectacle les taquilles obriran 2 hores abans de la funció. Les entrades també es poden comprar online a Entràpolis.

Edicions locals