Obertes les inscripcions per participar a La Mitja

La 34a edició de la cursa se celebrarà el 2 de febrer de 2020

Esports

La 34a edició serà diumenge 2 de febrer
La 34a edició serà diumenge 2 de febrer | La Mitja Marató

les Franqueses, la Garriga, Granollers

L'Associació Esportiva (AE) La Mitja ha obert les inscripcions per a la cursa, que se celebrarà el 2 de febrer de 2020. Per participar, tant a la Mitja marató, com als 10, el Quart, la Mini i l'Open cal adreçar-se a la pàgina web de l'AE (www.lamitja.cat/). Fins al 30 de novembre, el preu és de 25 euros. A partir de llavors, el cost serà de 26, fins al 19 de gener, dia que es tancaran les inscripcions si és que no s'ha arribat, anteriorment, a 10.000 participants.

La cursa com sempre passarà pels municipis de Granollers, les Franqueses i la Garriga. Les sortides seran des de les 9.30 h del matí, quan començarà la cursa de 10 quilòmetres, fins una hora més tard, moment en què sortiran tots els atletes de 2 hores endavant.

Com a novetat, enguany hi ha la possibilitat de fer inscripcions combinades del Tast i de la Mitja. S'aplicarà un descompte de 8 euros i s'obtindran dues inscripcions, el regal del Tast i els obsequis de la Mitja.

La recollida de dorsals, xips i obsequis per participar en la Mitja es podran recollir a dos punts. Una opció és a Barcelona, concretament al centre comercial Diagonal Mar, durant el dijous 30 de gener. L'altra opció disponible és passar a buscar el material al Palau d'Esports de Granollers, divendres 31 de gener o dissabte 1 de febrer.

Edicions locals