Aleix Espargaró aconsegueix la millor classificació de MotoGP des de 2017 a l'Aragó

El seu germà, Pol, no va poder córrer perquè es va fracturar la mà esquerra durant els entrenaments

Esports

Aleix Espargaró aconsegueix el setè lloc a la carrera disputada a Aragó
Aleix Espargaró aconsegueix el setè lloc a la carrera disputada a Aragó

El granollerí Aleix Espargaró va quedar en setè lloc a la cursa que es va disputar diumenge al circuit de MotorLand, a l'Aragó, en el marc del Mundial de MotoGP 2019. Aquest és el millor resultat del gran dels germans Espargaró des de l'any 2017. Pol Espargaró, que venia d'un molt bon resultat a la cursa anterior celebrada a San Marino, va caure durant els entrenaments lliures de la fase FP4 i no va poder córrer.

 

La cursa de diumenge, que va ser la 14a del Mundial, va ser un gran èxit per Aleix Espargaró, que va aconseguir el 7è lloc amb la seva Aprilia RS-GP. De fet, Aleix partia d'una molt bona posició de sortida gràcies al seu paper en les jornades d'entrenaments. Aleix, que va partir del cinquè lloc, explica que "sempre és divertit portar la moto al límit" i que segurament, per a ell, "aquesta sigui la millor pista del campionat".

En canvi, la sort no li va venir de cara a Pol Espargaró, qui va caure dissabte mentre corria la FP4, una fase dels entrenaments lliures del dia abans de la cursa oficial. Concretament, la caiguda va ser a la corba 9, quan va sortir per damunt de la KTM. El petit dels germans granollerins es va trencar el radi distal de la mà esquerra i va haver de ser operat. Ara està a l'espera dels controls per saber si podrà tornar a la competició a la propera cursa del 6 d'octubre a Tailàndia.
 

Edicions locals