La Concòrdia disputarà contra el FS Bilbo els setzens de final de la Copa de la Reina

L'eliminatòria, a partit únic, es preveu pel 6 de desembre a la Llagosta

Esports

La Concòrdia disputarà contra el FS Bilbo els setzens de final de la Copa de la Reina
La Concòrdia disputarà contra el FS Bilbo els setzens de final de la Copa de la Reina | Fotografia: CD la Concòrdia

El CD la Concòrdia ja sap que el seu rival en els setzens de final de la Copa de la Reina és el FS Bilbo, del País Basc. L'entitat llagostenca disputarà per primer cop la competició copera, que es preveu disputar la primera ronda el 6 de desembre, a partit únic, i a la Llagosta.  

La Reial Federació Espanyola de Futbol va fer el sorteig ahir dilluns a Madrid. Les llagostenques s'enfrontaran contra les bilbaïnes, que militen a la Primera Divisió. "L'any passat van pujar de categoria amb la promoció d'ascens. Elles són favorites", admet el tècnic de la Concòrdia, Dani Mosteiro, que confia a donar la sorpresa: "juguem a la nostra pista i farem un únic partit, hi ha possibilitats".  

El tècnic llagostenc assegura també que "l'eliminatòria queda encara lluny" i l'equip ara està concentrat a la Segona Divisió, que va començar el cap de setmana passat i la Concòrdia va sumar un punt a la pista de l'Eixample (3-3). A la segona jornada, l'equip llagostenc s'estrena a casa aquesta temporada i rebrà diumenge l'AECS L'Hospitalet al CEM El Turó (12h). 

Edicions locals