SomGranollers sorteja tres inscripcions dobles per participar a la Matagalls-Granollers

Cal enviar les dades personals abans de l'1 d'octubre al correu [email protected]

Societat, Esports

L'entitat considera que ha arribat el moment de plantejar-se el futur
L'entitat considera que ha arribat el moment de plantejar-se el futur | Rosa Casellas

Cànoves i Samalús, Figaró-Montmany, la Garriga, Granollers, Montseny, Sant Pere de Vilamajor, Tagamanent

El diari SomGranollers sorteja tres inscripcions dobles per participar en la 30a edició de la cursa Matagalls-Granollers. La rifa també contempla l'opció de La Semi, la cursa de 20 quilòmetres que va des de Collformic fins a Cànoves.

Diumenge 6 d'octubre tindrà lloc l'última edició de la tradicional caminada de Matagalls-Granollers. Per a aquesta especial 30a excursió, SomGranollers sorteja tres inscripcions dobles, sis en total. El diari demana que les dades personals –nom, correu electrònic i cursa triada– s'enviïn abans de dimarts 1 d'octubre a l'adreça [email protected].

Cal especificar si es vol fer la cursa de 40 quilòmetres, que surt del Coll de Sant Marçal (Montseny) i arriba al local de l'associació, a Granollers, o bé si es vol dur a terme La Semi, una opció de 20 quilòmetres que comença a Collformic (El Brull) i acaba al municipi de Cànoves.

Dijous es donaran a conèixer els guanyadors de les tres inscripcions dobles, ja siguin per participar en la versió completa o bé a La Semi.


 

Edicions locals