Adolf Belío pren el relleu de Ferran Raga com a president d'ERC Granollers

L'agrupació local dels republicans van renovar l'executiva dilluns

Política

El nou president, Adolf Belío, va ser escollit dilluns al vespre
El nou president, Adolf Belío, va ser escollit dilluns al vespre | ERC-Granollers

ERC Granollers ha renovat aquesta setmana la seva executiva local i ha situat Adolf Belío al capdavant, de manera que pren el relleu a Ferran Raga, qui havia estat president de la secció local durant els últims 4 anys. La nova executiva va ser elegida per unanimitat en l'assemblea de dilluns al vespre.

Acompanyen Belío en la nova executiva Jordi Martínez, que serà secretari d'organització; Josep Maria Catot, secretari de política municipal; Joan Anton Cerdà, secretari de finances; Gavina Garcia, secretària d'imatge i comunicació; Josep Canudas, secretari de dinamització i entorn; Anna Sallés, secretària de la dona; i Zainab Tamara, en representació del jovent republicà. També formen part de l'executiva, com a vocals, Ferran Raga, Patllari Vila, Xavier Pinyol, Pau Llobet i Enric Pey.

Belío, nou president de la secció local, va aprofitar la trobada per presentar un projecte que pretén "ampliar la base i l'independentisme treballant per tal de fer créixer el nombre de militants i amics, lluitant en paral·lel per la feminització a la militància", deia.

Segons assegura l'organització, la nova executiva local es proposa treballar per obrir-se a la ciutadania i fer arribar el missatge d'Esquerra Republicana a tots els veïns de la ciutat de Granollers. A més, treballarà conjuntament amb el grup d'ERC a l'Ajuntament, liderat actualment per la independent Núria Maynou.

Edicions locals