Les Blancpain GT Series disputen la seva gran final al Circuit de Barcelona-Catalunya

Durant el cap de setmana se celebren també la Formula Renault Eurocup i la Porsche Carrera Cup France i Benelux

Esports

Les Blancpain GT Series disputen la seva gran final al Circuit de Barcelona-Catalunya
Les Blancpain GT Series disputen la seva gran final al Circuit de Barcelona-Catalunya | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el cap de setmana el Festival de la Velocidad de Barcelona-Llegado María de Villota. Encara que l’activitat a pista es va estrenar ahir dijous amb els entrenaments privats, avui divendres es posaran en marxa oficialment tots els certàmens presents: les Blancpain GT Series, la Porsche Carrera Cup France i Benelux i la Formula Renault Eurocup. 

D'entre les competicions que es disputaran, les Blancpain GT Series acomiaden una temporada trepidant al Circuit. Amb les seves curses a l’esprint i de resistència, és l’Endurance Cup la que encara està per decidir, així com les classificacions generals de pilots i equips.

Aquesta copa de resistència encara la seva gran final amb un pilot de casa a la part més alta de la classificació, Miquel Molina. El representant local suma un total de 73 punts que el fan destacar al capdavant amb l’equip SMP Racing i el Ferrari 488 GT3. Mikhail Aleshin i Davide Rigon són els pilots que l’acompanyen en aquesta aventura.

Miquel Molina no defensarà la representació local sol. Alex Riberas és un altre dels catalans presents que ha formalitzat la seva participació amb l’equip Belgian Audi Club Team WRT. Aquest també és el cas d’Iván Pareras (Phoenix Racing). Andy Soucek (Bentley Team M-Sport) i Antonio Forné (Raton Racing by Target) completen l’elenc espanyol per a l’ocasió.

 

Edicions locals