Comencen les sessions de preparació per a La Mitja 2020

Els consistoris de Granollers i les Franqueses, conjuntament amb entitats esportives dels municipis, ofereixen entrenaments per a la cursa

Esports

Comencen els entrenaments per a la 34a edició de La Mitja Marató
Comencen els entrenaments per a la 34a edició de La Mitja Marató | Arxiu

les Franqueses, la Garriga, Granollers

Granollers i les Franqueses ofereixen entrenaments per participar a La Mitja, que enguany se celebra el 2 de febrer –i que ja ha obert inscripcions–. L'Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme l'Aire organitzen la 13a edició d'aquest programa, que se suma als entrenaments que dimarts iniciava el CNG. En el cas de les Franqueses, a partir de dilluns, el consistori, juntament amb el Club A4elKm, planificarà entrenaments segons nivells perquè tothom pugui assolir l'objectiu que es proposa.

Per 13è any, l'Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme l'Aire organitzen un programa d'entrenaments per poder preparar les proves que ofereix La Mitja, sigui el Quart, els 10 o la mateixa mitja marató, en funció del nivell dels participants.

Per a les persones que no han fet mai La Mitja, hi ha el grup de principiants. Per aquells que han participat a la prova alguna vegada o són corredors esporàdics, existeix el grup d'iniciats. Finalment, el grup d'atletes és per tots aquells participants que han fet La Mitja més de tres vegades i practiquen atletisme de manera habitual.

Els entrenaments, a Granollers, comencen dimecres. Els dies i horaris a escollir són els dilluns, els dimecres i els divendres en les franges horàries de 13.30, 19.30 i 20.30 h. Per poder participar en els entrenaments, la inscripció és necessària i cal formalitzar-la a través de l'enllaç http://www.granollers.cat/esports. Tot el programa de preparació té un preu de 12 euros, cost que inclou, també, una assegurança d'accidents i un obsequi de participació. Les inscripcions es tancaran el 25 d'octubre o bé quan s'assoleixi el màxim de sol·licitants. L'inici i finalització dels entrenaments és a l'entrada de les pistes d'atletisme.

En el cas de les Franqueses, el 7 d'octubre s'obriran les inscripcions per als entrenaments. Per novè any consecutiu, l'Ajuntament de les Franqueses, juntament amb el Club d'Atletisme A4elKm, posa en marxa el programa Entrena La Mitja. L'objectiu és, com en el cas de Granollers, la preparació per la carrera que passa per Granollers, les Franqueses i la Garriga.

El programa que ofereix les Franqueses està dirigit tant a novells com a corredors acostumats que volen millorar la seva marca. Els entrenaments aniran a càrrec dels tècnics d'A4elKm, que també es planificaran per nivells i es duran a terme tres dies per setmana, els dilluns, els dimecres i els divendres, mateixos dies que en el cas de Granollers, però amb un horari diferent, de 20 h a 21 h. La sortida i arribada dels entrenaments serà a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, i el servei de vestuari serà al gimnàs de l'escola Guerau de Liost.

Les inscripcions per poder participar en els entrenaments que ofereixen les Franqueses cal fer-les a les oficines del Patronat Municipal d'Esports. En aquest cas, les inscripcions són gratuïtes i també inclouen l'assegurança esportiva.

 

Edicions locals