Albert Costa conquereix la Blancpain GT Endurance al Circuit

L'asfalt vallesà s'omple el cap de setmana amb quatre curses de gran turisme amb el Festival de la Velocitat de Barcelona

Esports

Albert Costa conquereix la Blancpain GT Endurance al Circuit
Albert Costa conquereix la Blancpain GT Endurance al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot català Albert Costa ha conquerit la Blancpain GT Endurance al Circuit de Barcelona-Catalunya, que va tenir lloc el cap de setmana amb el Festival de la Velocitat de Barcelona-Legado María de Villota. La jornada va comptar amb altres curses: Blancpain GT Sports Club, Porsche Carrera Cup France i Benelux i la Formula Renault Eurocup. 

Albert Costa ha estat el vencedor de la prova reina del cap de setmana juntament amb Andrea Caldarelli i Marco Mapelli, tots ells integrant l’equip Orange 1 FFF Racing Team i pilotant un Lamborghini Huracan GT3 2019. 

Els altres campions del cap de setmana han estat Mureu Sultanov, que va guanyar la Blancpain GT Sports Club; el francès Florian Latorre va imposar-se a la segona prova de la Porsche Carrera Cup França i Benelux; i Victor Martins va guanyar la Formula Renault Eurocup. 

Curses solidàries

El Legado María de Villota ha dut a terme diferents accions durant els tres dies de l’esdeveniment esportiu, demostrant que el món del motor pot aportar el seu granet de sorra. Els beneficis recaptats seran donats a la Fundació Ana Carolina Díez Mahou i amb ells es podran finançar més de 2.000 tractaments per a nens amb malalties neuromusculars i mitocondrials.

Edicions locals