Una caminada per celebrar el Dia Mundial de les Malalties Reumatològiques

La sortida, d'uns 6 km, serà el 12 d'octubre a l'entorn del parc del Falgar a càrrec de la Lliga Reumatològica del Vallès Oriental

Societat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Lliga Reumatològica del Vallès Oriental organitza el dissabte 12 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de les Malalties Reumatològiques, una caminada solidària amb les persones que pateixen aquest tipus de malalties. El recorregut, molt planer i assequible a tothom, serà d'aproximadament 6 quilòmetres al voltant del parc del Falgar i el pla de Llerona.

El punt de sortida i arribada serà el mateix parc del Falgar, a Llerona, i el recorregut passarà pel camí de Can Pep, el passeig fluvial en direcció a la Garriga, el Castell de Rosanes, el camp d'aviació, el camp de golf i el pla de Llerona. El preu d'inscripció serà de 3 euros per als socis i de 5 euros per als no socis, i inclourà beguda i per a tots els participants.

Els punts d'inscripció s'obriran aquest divendres. A Granollers es podran comprar tiquets a la Farmàcia Dalmau (av. Sant Esteve, 23) i a la botiga Mackey (c. Anselm Clavé, 68). A Canovelles al Forn de Pa Díaz (c. Diagonal, 45) i a la Garriga a Punt Creatiu (c. Doma, 3) i Farmàcia Crespi (c. Calàbria, 80). 

Edicions locals